Incorporation
Project Startup
Consultations for Industries
Consultations for Corporate
Consultations for Home
Landscaping
Hints and Tips
Testimonials
Knowledge Bank
Book
Courses
Feedback Form
Contact Us

Christian Louboutin Sneakers Nederland

 

In het hart van elke Christian Louboutin Homme is een showman en de loubintin sneakers pose is opgericht door een goede vriend van het merk, een internationale man van stijl, met een benijdenswaardige collectie van rode zolen. Binnen het team Louboutin, werd de pose snel gerepliceerd, en met de lancering van @LouboutinHomme, is het uitgegroeid tot een handtekening! Als onderdeel van #LouboutinWorld is gemakkelijk - gewoon schop onder degenen zolen en hashtag uw foto's met Loubintin Sneakers voor een kans om te worden gekenmerkt.

Christian Louboutin Outlet Online

 

Deze maand, onze handtekening nagellak, Goedkope christian louboutin heren viert haar eerste verjaardag. Sinds ze debuteerde een jaar geleden, heeft Rouge een veelzijdige, gewogen Pochet kristallen fles met een unieke ombre effect haar huis gebeld. Een echte objet d'art, Rouge Louboutin dramatische 8-inch hoogte is geïnspireerd door de hoogste hiel Christian Louboutin Heren ooit gemaakt - de Ballerina Ultima.The slanke cap, bedoeld om een kallïgrafieborstel roepen, draait de toepassing in een luxe ervaring, uitnodigende gebruikers nemen hun tijd en te genieten van het ritueel. De op maat ontworpen, gepatenteerde driehoekige borstel pikt de juiste hoeveelheid van de nagel kleur, zonder luchtbellen, een probleemloze, chip-resistente dekking te leveren. Tel dat op bij een sterk gepigmenteerde, super glossy formule die levert in slechts twee lagen van het effect van 20 lagen van de traditionele lak en je hebt een reden om te vieren kreeg!

Dit seizoen, voor Paris Fashion Week Haute Couture, Goedkope Christian Louboutin samen met twee moderne couture ontwerpers, Ulyana Sergeenko en Bouchra Jarrar. Voor elke ontwerper, werden de Christian Louboutin creaties zorgvuldig opgebouwde met de geest van de ontwerper en haar collectie in het achterhoofd.

Sergeenko Fall / Winter 2016 collectie vertelt het verhaal van haar geboortestad Sint-Petersburg en de gemeenschappelijke Sovjet-tijdperk appartementen Ze groeide op in. Het interieur van deze woningen die worden bereikt als haar herkomst, toegelicht in stukken zoals een bontjas getuft als een bank en een volledig geborduurd jurk met een lampenkap zoom. Het kenmerk van de collecties Sergeenko is altijd uitstekend vakmanschap; Deze keer was geen uitzondering-met fijne handwerk overal gezien, van de hand geplaatst kristallen ingewikkeld kant slabbetjes en luxueuze bontjassen die je verlangen naar een Russische winter om hen door te brengen. Fur pompoms verspreid over het geheel van de collectie werd herhaald op de op maat gemaakte Christian Louboutin Heren Sneakers. Silver Youpi 120 in gespiegelde kalf Specchio leder en de gloednieuwe Dorissima 120 in het zwart waren versierd bij de teen met een enkele donzige nerts pompom. Van kop tot teen, beeldscherm Sergeenko was een prachtige ode aan de oude wereld nostalgie en de weelde die Haute Couture.

more...

Christian Louboutin Schoenen Outlet

 

Goedkope Louboutin Sneakers Verkoop

Een tijdloze, levendige rode geschikt voor elke huidskleur, heeft Louboutin heel de ventilator vergaard volgende zoals blijkt uit Louboutin Sneakers World. Hieronder geven wij haar een goede verjaardag groet van onze collega Rouge lovers! Maar wacht ... het feest stopt niet hier; taggen uw Rood foto's met #BeauteLouboutin voor een kans om te worden vermeld op @LouboutinWorld.

Een dag later, aan de andere kant van de stad, Bouchra Jarrar onthulde haar herfst / winter '15 collectie, vol met lome 1930 lijnen, precisie tailoring en asymmetrische satijnen jurken. Befittingly genaamd "une couture d'aujourd'hui," Jarrar's hand is te zien in elk stuk, uit het geplooide chiffon rokken om de gevederde gilets, en de ontzagwekkende kristal borduursel op de vloer lengte jurken. Dit seizoen betekende een uitbreiding van Jarrar's repertoire, die zacht gekoppelde vloeiende vrouwelijke jurken en satijn Bandeaus met de jongensachtige maatwerk dat ze om bekend staat. Met deze sensuele aanpak voor het verzamelen, het was alleen maar passend dat Christian Louboutin Outlet vervaardigde de schoenen. Op basis van onze Zazou wees teen vrouwen Oxford, de flats in witte python en kristal met Louboutin hardware waren de perfecte aanvulling op de mannelijke-vrouwelijke tweedeling te zien op de baan. Rode zolen stevig in een ander seizoen geplant, we bieden Paris Haute Couture Fashion Week "Adieu!"

more...